Tanju Özcan yine tatilde

Tanju Özcan yine tatilde Tanju Özcan yine tatilde
A- A+
Reklam

Bolu ve Bolu’nun sorunlarına yönelik 4.5 yılın sonunda nihayet son bir aydır Bolu Belediye Başkanı olarak yoğunlaşan ve sahada görülen Başkan Tanju Özcan, bir aylık tempoya dayanamadı ve tatile çıktı.

Geride kalan 4.5 yıl boyunca Bolu Belediye Başkanı olarak değil de diplomalı Cumhurbaşkanı Aday Adayı, diplomalı Bakan Aday Adayı, diplomalı CHP Genel Başkan Aday Adayı, diplomalı CHP uzmanı, diplomalı siyaset uzamanı kanal kanal gezen, arta kalan zamanlarında da sosyal medya ınfluencer (sosyal medya üzerinden takipçilerini yönlendiriyor ve onlara önerilerde bulunan kişi) olarak elinde cep telefonu sabahlara kadar çalışan Tanju Özcan, bu yoğun temposunda da sık sık tatile çıkarak, zinde kalmayı bugüne kadar başardı.

Başta Kıbrıs olmak üzere Ege’nin serin suları, sıcak kumsallarının tadını sıklıkla çıkarak Tanju Özcan, son bir aydır Bolu Belediye Başkanı olarak çalışmasının yorgunluğunu da 3 günlük tatile çıkarak atıyor. İş temposunun yanında CHP’den atılması yargı yoluyla da kesinleşen Özcan, 10-11-12 Ekim tarihlerindeki 3 günlük tatilinin ardından yeniden Bolu’ya dönecek.

#TanjuOzcanelmadersemcık,armutdersemcıkma

Bolu Belediyesi’nden Özcan’ın 3 günlük tatil için izin alması ile ilgili resmi bir açıklama yapılmaması nedeniyle, fanları sosyal medyada açtıkları #TanjuOzcanelmadersemcık,armutdersemcıkma hashtag ile sosyal medyada hayranı oldukları Tanju Özcan’ı arıyorlar.

Tanju Özcan’ın Kıbrıs ekibi olarak adlandırılan ilimizin bazı önemli iş insanlarının Bolu’da olması nedeniyle şimdi sorulan soru şu; “Kıbrıs Ekibi Bolu’da İse Tanju Özcan Nerede?”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • ilkay (7 ay önce)
    Göcekte, teknede. Ne yapıcam simdi diye düşünüyor.
    0
    0
    Yanıtla
Manşet haberler